Portefeuille en investeringsprofielen

Portefeuille en investeringsprofielen

WP Retail Invest streeft naar het opbouwen van een hoogwaardige winkelvastgoedportefeuille, waarbij het accent ligt op buurt- en wijkwinkelcentra met een kwalitatief goed verzorgingsgebied. Met name foodbranche-gerelateerde vastgoedbeleggingen hebben zich door de jaren heen bewezen als een stabiele investering met een gunstig rendement. Doordat deze objecten de laatste jaren veelal onderbelicht zijn gebleven, zien we hier goede perspectieven voor herontwikkeling en revitalisering. Meer weten over onze visie op herontwikkeling? Lees dan het artikel in PropertyNL of het artikel in de ‘Real Estate’ bijlage van Het Financieele Dagblad.

 

Ons onderscheidend vermogen schuilt in onze diepgaande kennis van de retailmarkt, op basis waarvan we slagvaardig kunnen inspelen op marktontwikkelingen. Onze creativiteit bij het herontwikkelen van bestaand winkelvastgoed resulteert in winkels en winkelcentra met aantoonbare meerwaarde voor winkeliers, consumenten en investeerders.

 

Op termijn zal WP Retail Invest voor externe beleggers vastgoedfondsen met een eigen signatuur creëren. Als investeerder in een vastgoedfonds van WP Retail Invest belegt u met een beperkt risico en een hoge mate van transparantie in hoogwaardig winkelvastgoed. Wilt u profiteren van onze expertise en jarenlange ervaring en beleggen met uitzicht op een langdurig stabiel rendement? Of heeft u een interessante (eigen) propositie en zoekt u een partner voor samenwerking en risicodeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Investeringsprofielen

  • Boodschappencentra tot circa 7.000 m²
  • Winkelpanden op A1 en A2 locaties in aantrekkelijke binnensteden

Projecten WPRI

Hoge-Schie-01  Hoge-Schie-01    
Winkelcentrum Tolberg Roosendaal  Winkelcentrum Duinzigt    

Gedelegeerde projecten

Obergon Winsum        
Winkelcentrum Obergon