Organisatie

Organisatie

Onze ambitie richt zich op het ontwikkelen van aantrekkelijke winkellocaties met meerwaarde voor ondernemers, winkelend publiek, omwonenden, gemeenten én investeerders. Kwaliteit, duurzaamheid en beleving spelen daarin voor ons een prominente rol. Passie voor het vak, integriteit, transparantie, duidelijkheid, professionaliteit en ethiek vormen de uitgangspunten voor ons handelen. U mag dan ook van ons verwachten dat we binnen maatschappelijk aanvaarde grenzen alles doen wat in ons vermogen ligt om voor consument, exploitant, partners én leefomgeving de beste oplossingen te realiseren.

 

Ondernemerschap staat binnen onze organisatie centraal. Dit komt tot uiting in het feit dat we onze verdiensten – het rendement op onze investering – pas in het eindresultaat gerealiseerd zien. Als samenwerkingspartner van WP Retail Invest kunt u dan ook rekenen op onze onverdeelde inzet, focus en aandacht!

 

Organogram WP Retail Invest

Organogram WP Retail Invest

 

Trackrecord

WP Retail Invest is een exclusief samenwerkingsverband van vijf vastgoedondernemers die hun sporen op het gebied van (her)ontwikkeling van winkelvastgoed ruimschoots hebben verdiend. Door c.q. onder verantwoordelijkheid van de vennoten van WP Retail Invest zijn onder meer de volgende winkelprojecten gerealiseerd:

 

Hoge-Schie-01  Bergsteyn-01   Promesse-03  HoogAmbacht

Direct contact

De dagelijkse leiding van WP Retail Invest is in handen van de directie van WP Retail Development & Management B.V.: Gert-Jan Veldkamp en Roderik Lüschen.